Followers

selera kampung (24) review tempat makan (23) desserts (14) western (8) Cakes (7) ayam (5) side dish (5) ikan (4) nasi (4) sambal (4) biskut (3) lokasi (3) puding (3) kuih (2)

Tuesday, June 18, 2013

Contest Mereka TAGLINE Jelitawani's


Assalamualaikum.. 

Kali ini Jelitawani's ingin mengalu-alukan anda untuk merekacipta TAGLINE untuk Jelitawani's .. Apa itu TAGLINE .. yakni deskripsi kepada perkhidmatan yang kami berikan.. Jelitawani's hanya nama brand dan kemudian tagline akan menyusul menunjukkan apa itu Jelitawani's atau apa yang dilakukan untuk menggambarkan ciri-ciri yang ada.. Ok suarat-syaratnya..Syarat-syarat :

1 - Warganegara Malaysia (senang berurusan) , tiada had umur & jantina

2 - Perkataan haruslah minumun 2 perkataan , maksimum 3 perkataan.. Bahasa Melayu @ English

3 - Font & warna memain peranan penting , (warna hanya biru dan pink ).

4 - Perkataan yang dicadangkan haruslah melambangkan kepada apa yg Jelitawani's lakukan.. Perkataan mesti ringkas , padat dan bersahaja  .

5 - Buat entry di blog dengan meletak logo contest di atas , hanya  tulis TAGLINE cadangan anda di bawah logo kami tadi , bold dan large size .. atau

6 - Post kan logo contest di atas dan tulis TAGLINE cadangan anda bersama ke emel jelitawanis2012@gmail.com atau inbox kami di FB Jelitawani's .. mudah kan?Tarikh tutup sehingga pihak Jelitawani's berjumpa dengan TAGLINE yang bersesuaian.
Hadiah-hadiah menarik akan diberitahu selepas 10 penyertaan .. hurry!!


Selamat mencuba!!


Like Us : Jelitawani's
p/s : first come first, winner!

No comments: